Servicii profesionale inchirieri limuzine

Vezi galerie foto (2)
29 martie 2016 - 123limuzine
 

INCHIRIAZA LIMUZINE LA PRETURI SPECIALE

 

    Luxul pentru români este înca un subiect tabu, existând înca etichete si idei preconcepute despre posesorii de articole de lux, dar si despre preferințele anumitor consumatori pentru astfel de produse sau servicii. Luxul in ziua de azi este usor accesibil si mai dezvoltat si nu doar pentru cei foarte bogati. Luxul s-a ieftinit si poate fi accesibil tuturor.

 

   123limuzine este o companie specializata în închirieri limuzine, având o excelenta reputatie pentru profesionalitatea serviciilor oferite (închirieri limuzine) si o vasta experienta în domeniu de peste noua ani. Serviciile noastre de închirieri limuzine acopera toata paleta de nevoi a unei clientele ce se asteapta la un adevarat serviciu profesional.

 

    Principala noastra prioritate este sa oferim clientilor nostri satisfactie totala prin calitatea si varietatea serviciilor, precum si prin preturile competitive pe care le practicam. Personalul nostru este cu grija selectionat, având o pregatire deosebita si asigurându-va confortul, siguranta, discretia si punctualitatea pe care le doriti în calatoriile dumneavoastra de afaceri sau turistice. Avem peste 20 de soferi de limuzine, profesionisti, tineri si imbracati exemplar la costum.


    Compania noastra ofera serviciul de rent a car în București și în alte orașe din România. În prezent, oferim mașini de închiriat în București dar și în Brașov, Timișoara, Cluj-Napoca, Bacau, Sibiu, Târgu Mureș, Constanța, și în principalele aeroporturi ale țarii. De asemenea, oferim servicii profesionale de închirieri auto cu șofer, transfer (de) la aeroport. Pentru clienții VIP oferim închirieri limuzine de lux cu ocazia diferitelor evenimente.
 

    123limuzine se diferențiaza de celelalte firme de limuzine prin gama mare de oferte în funcție de bugetul clientului, sezon și zile ale saptamâni. 
Pe lânga aceste oferte, 123limuzine este singura firma din România care fura mirese cu ,,talibani”. ,,Furatul miresei se va desfașura într-un mod original și plin de surprize. Pe lânga închiriatul limuzinei, 2 "talibani" vor fura mireasa și o vor plimba prin oraș sub "amenințarea" unei "puști", aceasta putând fi recuperata de catre mire conform tradiției. 
 

    Firma reușește sa aiba un avantaj concurențial prin oferta diversificata. Clienții își pot creea propriul pachet de oferte, în funcție de numarul de servicii pe care le închiriaza. Astfel un exemplu de oferta ar fi: daca clienți în cadrul unui eveniment precum nunta, închiriaza limuzina cu fântâna de ciocolata și porumbei, mireasa v-a primi gratis proba de machiaj.
La mai multe ore închiriate pentru limuzina se fac reduceri de preț sau gratis o ora în plus, firma își mai atrage clienții și prin dansatoare orientale oferite gratis la un pachet mai complex. 
 

  123limuzine le permite clienților sa îți personalizeze atât interiorul cât și exteriorul mașinii cum doresc ei. De exemplu, ei pot opta pentru culoarea șervețelelor, în funcție de preferințele fiecarui client, dar și exteriorul masinii cu diverse pampoane colorate. 
123limuzine se adreseaza atata tinerilor care vor sa isi serbeasca ziua de nastere, a viitorilor miri pentru petrecerea burlacilor / burlacitelor, nunti, botezuri, dar si baluri, oferind clientilor calitate superioara, un raport pret- calitate corect.


 

    limuzine de inchiriat BucurestiIndustria de închiriere de limuzine este sezoniera, cele mai multe evenimente în desfasurare se întâmpla pe perioada anotimpului cald, atunci când evenimente,precum nunta sau balurile de sfârsit de an au loc.

    Nunta reprezinta fara indoiala unul dintre cele mai importante evenimente din viata noastra, fapt care ne pune in situatia de a face unele dintre cele mai dificile alegeri din viata noastra.
Exista o serie de lucruri importante carora trebuie sa le acordam atentie in aceasta zi speciala, unul dintre acestea fiind mijlocul de transport pe care il alegem.
Pentru a iesi din tipar in cea mai importanta zi din viata si a fii speciali, va recomandam alegrea unei limuzine de epoca, Excalibur. 
 

    Exista multiple motive pentru care o limuzina reprezinta o alegere mult mai potrivita decat masinile pe care le vedem tot mai des la astfel de evenimente.
Principalul motiv pentru care o limuzina de epoca, Excalibur reprezinta o alegere propice este dat de faptul ca aceste masini sunt privite chiar si astazi ca autovehicule de lux, fiind desprinse din povestile cu printese.
             
   Un alt aspect pentru care o limuzina de epoca reprezinta o alegere mai mult decat potrivita pentru un astfel de eveniment se datoreaza confortului de care dipun aceste masini, dar si datorita sentimentelor pe care acestea reusesc sa le genereze in momentul in care alegem ca si mijloc de transport o astfel de masina de lux.

Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.