Saloane

 

SALOANE NUNTA - PRETURI

 

Atmosfera plina de energie si fericire trebuie asigurata printr-un spatiu potrivit pentru nuntasi. Salonul de nunta detine un rol esential in acest sens, fiind spatiul unde cei doi proaspat casatoriti sarbatoresc evenimentul special!

 

Alegerea salonului perfect pentru petrecere tine de mai multe aspecte: numarul de invitati, aranjamentul meselor, decorul general, tipul de meniu, precum si alte „caracteristici” pe care le poate avea fiecare salon. Unele saloane impun anumite culori prin aranjament si decor, fapt ce ar putea sa fie pe placul tau sau nu, in functie de preferinte. La fel, se poate asigura, pe langa meniu, si decorarea meselor si a scaunelor, dar si aranjamentele florale. Desigur, trebuie sa iei in considerare si ringul de dans si asigurarea muzicii (cu DJ si/sau trupa), dar si daca salonul iti asigura o receptie, lounge, sau terasa pentru fumatori.

 

Nu in ultimul rand, in alegerea salonului de nunta trebuie sa tii cont si de meniu. Exista optiuni de meniu pe baza de preparate romanesti sau internationale, dar si posibilitatea de a face modificari, in fuctie de salon. Preturile vor varia in functie de alegerea si preferintele tale.

 

Incepe cautarea salonului perfect cu ghidul nuntii! Iti oferim informatii utile pentru cele mai frumoase saloane din Bucuresti la preturi speciale, potrivite pentru a sarbatori nunta cu cei dragi! Alege salonul cu ajutorul nostru, raportul calitate-pret fiind 100% asigurat!

 
1
Salonul Maria
Scor produs/firma: 7 / 3.38
Oferit de Casa Nica
Cantemir Ballroom
Scor produs/firma: 6 / 2.88
Salon Milano
Scor produs/firma: 4.5 / 3.15
Sala Tiffany
Scor produs/firma: 4.5 / 3.38
67EUR
Salonul Rubin
Scor produs/firma: 3.5 / 2.92
Chandelier
Scor produs/firma: 3 / 2.78
Salon Lotus
Scor produs/firma: 2.5 / 2.92
Salon Eve
Scor produs/firma: 2.5 / 2.82
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.