Candy Bar

 

CANDY BAR NUNTA - PRETURI

 

Indulceste atmosfera la nunta ta: adauga un candy bar pentru invitatii tai! Este o alegere tot mai populara pentru nunta, aceste preparate dulci fiind indragite atat de adulti, cat si de copii!

 

Un aranjament de tip candy bar poate fi amplasat la receptie, pentru a primi invitatii din prima clipa cu ceva dulce! O alta optiune ar fi sa incluzi cateva mese in salon, cu service tip bufet suedez. Indiferent de alegerea locului, cu siguranta multi invitati vor fi atrasi de prajiturile colorate si delicioase!

 

Varietatea de produse este prezenta si in cazul unui candy bar. Fanele ciocolatii pot opta pentru ciocolata de diferite feluri (amaruie, alba, cu lapte), simpla sau cu alune, fructe confiate sau crema. De efect vor fi si fructele cu glazura de ciocolata, cum ar fi capsunile sau ciresele. Cupcakes-urile si macarons-urile, adorate de toata lumea, vor colora si energiza atmosfera! Iar lista poate continua cu diverse alte delicatese: acadele, mousse, drajeuri, jeleuri, mini-tarte cu fructe, toate intr-o multitudine de arome delicioase si culori atragatoare!

 

Ghidul Nuntii iti prezinta cele mai dulci si colorate optiuni de candy bar, la preturi excelente! Lasa-te atrasa de culorile si aromele dulciurilor si rasfata-ti invitatii!

 
1
Candy Bar
Scor produs/firma: 3 / 3.15
Candy Bar
Scor produs/firma: 2 / 3.32
Oferit de Madame Lucie
Candy Bar Amazonia
Scor produs/firma: 0 / 2.17
Candy Bar
Scor produs/firma: 0 / 1.82
Oferit de Dmg Events
Candy Bar
Scor produs/firma: 0 / 2.25
1.000LEI
Oferit de My Wedding
Cakepops colorate
Scor produs/firma: 0 / 3.02
30LEI
Candy Bar Glamour
Scor produs/firma: 0 / 2.17
Candy Bar 200-300 persoan
Scor produs/firma: 0 / 2.25
750LEI
Oferit de My Wedding
Acadele curcubeu
Scor produs/firma: 0 / 3.02
50LEI
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.