Meniuri

 

MENIURI NUNTA - PRETURI

 

Pentru ca invitatii la nunta sa se simta bine din toate punctele de vedere, meniul de nunta trebuie sa fie delicios si satisfacator pentru toata lumea! Posibilitatile sunt diverse, fiecare locatie dispunand de meniuri de nunta cu preparate delicioase, potrivite pentru toate gusturile!

 

Majoritatea meniurilor sunt impartite pe gustare/aperitiv, fel traditional, fel principal (cu preparate din peste, pui sau vita, acestea fiind preparate), si in unele cazuri, tort. In functie de restaurant, meniurile pot include si platou de fructe (amplasat pe mese sau la intrare), sampanie si piscoturi la intrare, dar si alte snack-uri.

 

Meniul trebuie ales si in functie de preferintele tale referitoare la bauturi. Poti opta pentru un meniu care include anumite bauturi, cu sticle amplasate pe masa sau servite in functie de preferintele invitatilor. Unele meniuri permit si ca nuntasii sa aduca propriile bauturi, in vreme ce altele ofera posibilitatea de open bar. Depinde de preferintele voastre si, desigur, si de buget!

 

Multe din meniuri vor parea tentante, insa cu siguranta ghidul nostru te va ajuta sa alegi meniul potrivit la preturi speciale pentru nunta ta de vis!

 
1
Meniu evenimente nunta / botez
Scor produs/firma: 0 / 1.8
55EUR
Meniu Gold
Scor produs/firma: 1 / 2.38
240LEI
Oferit de Sara Events
Meniu Clasic
Scor produs/firma: 2 / 2.88
58EUR
Meniu + Pachet de bauturi soft
Scor produs/firma: 0 / 1.8
59EUR
Oferit de Premier Palace
Meniu Nunta Special
Scor produs/firma: 2 / 3.15
59EUR
Meniu Hotel Giuliano
Scor produs/firma: 1.5 / 2.58
60EUR
Oferit de Hotel Giuliano
GOLD
Scor produs/firma: 3 / 3.38
60EUR
Meniu nunta Platinum
Scor produs/firma: 2 / 2.38
260LEI
Oferit de Sara Events
Meniu de nunta Select
Scor produs/firma: 2 / 2.88
63EUR
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.