Meniuri

 

MENIURI NUNTA - PRETURI

 

Pentru ca invitatii la nunta sa se simta bine din toate punctele de vedere, meniul de nunta trebuie sa fie delicios si satisfacator pentru toata lumea! Posibilitatile sunt diverse, fiecare locatie dispunand de meniuri de nunta cu preparate delicioase, potrivite pentru toate gusturile!

 

Majoritatea meniurilor sunt impartite pe gustare/aperitiv, fel traditional, fel principal (cu preparate din peste, pui sau vita, acestea fiind preparate), si in unele cazuri, tort. In functie de restaurant, meniurile pot include si platou de fructe (amplasat pe mese sau la intrare), sampanie si piscoturi la intrare, dar si alte snack-uri.

 

Meniul trebuie ales si in functie de preferintele tale referitoare la bauturi. Poti opta pentru un meniu care include anumite bauturi, cu sticle amplasate pe masa sau servite in functie de preferintele invitatilor. Unele meniuri permit si ca nuntasii sa aduca propriile bauturi, in vreme ce altele ofera posibilitatea de open bar. Depinde de preferintele voastre si, desigur, si de buget!

 

Multe din meniuri vor parea tentante, insa cu siguranta ghidul nostru te va ajuta sa alegi meniul potrivit la preturi speciale pentru nunta ta de vis!

 
1
1 Barman & Bar mobil
Scor produs/firma: 0 / 1.8
650LEI
Meniu de nunta 119 euro
Scor produs/firma: 0.5 / 2.1
119EUR
Meniu de nunta 95 euro
Scor produs/firma: 1 / 2.1
95EUR
Meniu nunta 3
Scor produs/firma: 2 / 3.15
92EUR
Meniu de nunta 79 euro
Scor produs/firma: 1 / 2.1
79EUR
Meniu nunta 2
Scor produs/firma: 2 / 3.15
78EUR
Meniu de nunta Premium
Scor produs/firma: 2 / 2.88
73EUR
PLATINIUM
Scor produs/firma: 3 / 3.38
70EUR
Meniu Nunta All Inclusive
Scor produs/firma: 2 / 2.62
68EUR
Oferit de Casa Mara
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.