Cutii si cosuri

 

COSURI FLORI NUNTA - PRETURI SI MODELE

 

   cosulete flori nunta - preturi si modelePrintre accesoriile optionale de nunta, insa deosebite si apreciate de invitati, se numara cutiile si cosurile. Acestea pot fi folosite pentru decor sau pot fi oferite invitatilor, in semn de apreciere ca acestia au fost alaturi de voi in aceasta zi speciala!

 

   Cutiile si cosurile sunt aranjamente florale colorate si elegante, care contribuie la estetica intregului decor. Ele sunt alese cu grija, astfel incat sa se potriveasca tematicii nuntii; cea mai mare atentie se acorda florilor – tipul si culoarea se aleg in functie de preferintele miresei sau, in unele cazuri, chiar in functie de buchetul acesteia.

 

   Aceste aranjamente pot fi folosite si ca mici daruri pentru invitati – daruri care au o semnificatie aparte. Mirii le ofera invitatilor in semn de recunostinta pentru faptul ca au participat la intreaga ceremonie!

 

   Modelele de aranjamente sunt diverse si prin „cutii”. Se pot folosi cutii atent decorate, cosulete cu flori simpatice, cufere cu un aer retro, sau orice alte obiecte preferate de miri, care insa pot „adaposti” aranjamente florale mai mari sau mai mici.

 

   Daca esti in cautare de cutii si cosuri pentru nunta ta, ghidul nostru te va surprinde prin varietatea de modele si culori la preturi speciale. Te vom ajuta sa faci cea mai buna alegere pentru nunta ta!

 
1
Aranjamente florale in cutii
Scor produs/firma: 0 / 1.92
Oferit de Floraria Nolina
Aranjamente cosuri
Scor produs/firma: 0 / 1.92
Oferit de Floraria Nolina
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.