Cocarde

 

COCARDE NUNTA - PRETURI SI MODELE

 

     Cocardele sunt accesorii de nunta destul de populare in zilele noastre. Ele reprezinta un aranjament micut, dar atent lucrat, de flori naturale sau artificiale, care se pun in pieptul invitatilor, pentru a-i diferentia de alte persoane.

cocarde nunta - preturi si modele
      Chiar daca in trecutul nu tocmai indepartat ele nu erau foarte practice, datorita sistemului de prindere cu ac de siguranta, acum sunt mai usor de utilizat, fiind disponibile modele cu magneti sau agrafe.

 

      In epoca medievala, cocardele erau purtate de cavaleri. In acele vremuri, un cavaler isi prindea o floare la piept, in scopul de a face o declaratie de dragoste femeii pe care o iubea. In prezent, ele sunt un accesoriu traditional menit sa aduca mirilor noroc si dragoste in casnicie!

 

Ramanem in aria traditiilor, pentru a mentiona ca de obicei mirele poarta o floare din buchetul miresei, iar nasul, o floare din buchetul nasei, pe post de cocarde. Ele sunt prinse la pieptul lor de catre mireasa. Domnisoarele si cavalerii de onoare au si ei modele mai deosebite, in vreme ce restul invitatilor au de obicei modele mai mici; acestea sunt prinse in pieptul lor de mireasa si de catre domnisoarele de onoare.

 

    Pentru nunta ta, alege cocardele perfecte, care sa fie in ton cu tematica nuntii, cu florile folosite pentru aranjament si culorile care predomina in privinta decoratiunilor. Cerceteaza ghidul nostru si vei gasi modelul pe care ti-l doresti la cel mai bun pret!

 

 
1
Cocarde
Scor produs/firma: 0 / 1.92
Oferit de Floraria Nolina
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.