Corsaje

 

CORSAJE NUNTA DOMNISOARE DE ONOARE - PRETURI SI MODELE

 

corsaje domnisoare de onoare    Corsajele sunt accesorii elegante, delicate, folosite la nunta in special pentru domnisoarele de onoare. Astfel, ele se pot evidentia fata de restul invitatilor, care pot avea cocarde prinse la piept.

 

   Asemenea cocardelor, ele sunt atent lucrate din flori naturale sau artificiale, alese astfel incat sa se potriveasca perfect cu culorile si florile folosite pentru decor. Acest mini-aranjament floral se prinde pe o banda dintr-un material lejer, placut la atingere, insa care sa se prinda bine pe mana. In plus, florile pot fi insotite de perlute, pietricele sau fundite, pentru a crea un model deosebit!

 

   Ghidul nostru ofera modele elegante, colorate, frumos decorate, de corsaje pentru domnisoarele tale de onoare la preturi speciale. Alege accesoriul perfect prin care acestea sa se faca remarcate la nunta ta!

 
1
Corsaje pentru domnisoarele de onoare
Scor produs/firma: 0 / 1.92
15LEI
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.