Cercei

 

CERCEI MIREASA - PRETURI SI MODELE

 

  cercei mireasa preturiSigur se aplica la aproape toate femeile: cerceii sunt accesoriile preferate gratie versatilitatii acestora, a diversitatii de modele, culori si stiluri. Mereu exista o pereche pentru fiecare tinuta, fiecare ocazie, fiecare pasa in care te-ai afla. Desigur, si modelele pentru mireasa sunt numeroase si cu totul deosebite!

 

   Cerceii sunt accesoriul perfect de mireasa daca vrei sa optezi pentru o coafura care sa-ti elibereze fata. Indiferent cum iti vei prinde parul – in coc, coada sau impletitua, cerceii vor fi usor de observat si apreciat! Ramane insa cea mai grea provocare: sa alegi modelul perfect pentru tinuta ta!

 

   Cu siguranta nu va fi usor, avand in vedere posibilitatile infinite! Bineinteles, trebuie sa tii cont de restul accesoriilor, potrivind aur cu aur si argint cu argint. Ideal este ca si pietrele care decoreaza accesoriile sa fie de acelasi tip sau culoare, insa in functie de modele si idei, poti avea o abordare mai libera. Te poti folosi de cercei pentru a da tinutei o pata de culoare prin alegerea unei perechi cu pietre pretioase colorate! cercei mireasa preturiSi, de ce nu, poti asorta culoarea dinamica a cerceilor cu pantofii sau papionul viitorului tau sot!

 

   Fiind un accesoriu usor de asortat cu diverse tinute si potrivit unei varietati mari de stiluri, prin alegerea unei perechi de cercei special pentru nunta vei ramane cu un accesoriu deosebit! Acesta iti va aduce aminte mereu de una din cele mai frumoase zile din viata ta si va da o valoare speciala oricarei tinute la care ii vei purta!

   Ghidul nostru iti propune perechi de cercei de diferite feluri, mai mici sau mai mari, rotunzi sau patrati, cu perlute, diamante, sau pietre pretioase colorate, la preturi speciale, toate menite sa iti completeze perfect look-ul! Alege perechea speciala care iti va ramane draga pentru totdeauna!

 
1
Cercei  028D
Scor produs/firma: 6 / 7.08
1.390LEI
Oferit de Kjr Gioielli
Cercei din Aur cu rubine c059RB
Scor produs/firma: 2 / 10.95
2.012LEI
Oferit de Valmand
Cercei Lesseps
Scor produs/firma: 2 / 7.35
270LEI
Oferit de Pronovias
CORIOLAN-CERCEI-AUR-CU-DIAMANTE-C485
Scor produs/firma: 1.5 / 4.68
4.800LEI
Oferit de Coriolan
Cercei C36AAM
Scor produs/firma: 1 / 7.3
2.650LEI
Oferit de Ering
Cercei cu Perle Model WTE006W
Scor produs/firma: 0.5 / 5.22
17.195LEI
Oferit de Royal Diamante
Cercei din aur galben cu perle
Scor produs/firma: 0.5 / 2.68
800LEI
Cercei 010
Scor produs/firma: 4.5 / 7.08
455LEI
Oferit de Kjr Gioielli
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.