1 imagine
Workshop Karin Events
Daca iti organizezi singura nunta, vino la un workshop intensiv, de o zi intreaga, in cadrul caruia vei invata tot ce ai nevoie ca sa iti organizezi cu succes nunta: care sunt pasii care trebuie facuti, cand si cum trebuie facuti astfel incat sa eviti problemele si neplacerile. Vei invata lucruri la care nici nu te-ai gandit de la singurul wedding planner certificat international din Romania si vei avea ocazia sa discuti cu ea si sa ii pui intrebari.

Ce vei invata:
- Sa alegi ce tip de nunta vrei sa ai si cum sa arate
- Cum sa iti stabilesti bugetul si sa fii mereu in controlul lui
- Cum sa iti faci un timeline corect a lucrurilor pe care le ai de facut pana la nunta
- La ce sa fii atent in contractele cu furnizorii si ce clauze sa ceri pentru fiecare dintre ei
- Cum sa alegi locatia
- Cum sa alegi biserica
- Cum sa alegi formatia, fotograful si videograful
- Cum sa dezvolti tema nuntii si cum sa decizi ce lucruri vrei sa ai la nunta ta
- Cum sa alegi florile si decoratiuni
- Cum sa alegi meniul, tortul si candybar-ul sau alte bar-uri speciale
- Cum sa alegi invitatiile si papetaria perfecte
- Cum sa alegi verighete
- Cum sa faci checklist-ul pentru saptamana de inainte de nunta si ce trebuie sa contina
- Cum sa faci eficient aranjamentul invitatilor la mese
- Cum sa delegi ziua nuntii
- Cum sa faci timeline-ul zilei
Si multe altele, in 8 ore de training intensiv, in care vei primi informatii clar structurate si verificate.

Pretul workshop-ului este de 550 lei, iar daca vrei sa vii insotita (de sot, nasa sau de o domnisoara de onoare), pretul pentru insotitor este de 275 lei (redus cu 50%).

Aceste preturi includ si doua coffee break-uri pe parcursul zilei, diploma de participare si ca handout, cele mai importante tool-uri pe care eu le folosesc in organizarea unei nunti: template de buget care se updateaza automat si iti arata mereu daca si cu cat esti in pierdere, sistem de aranjare a invitatilor la mese + kit-ul de organizare a zilei nuntii (in valoare de 300 lei).

Pentru ca am incredere ca acest workshop este tot ceea ce ai nevoie ca sa iti poti organiza singura nunta asa cum o face un profesionist, iti ofer garantia satisfactiei. Daca nu esti multumita de informatiile primite, primesti banii inapoi, fara nici o alta conditie. Vreau doar sa stiu ce nu ti-a placut, astfel incat sa pot corecta pe viitor. O numesc garantia 200% pentru ca, pe langa banii primiti inapoi, poti pastra si materialele suport ale cursului. Practic, investesti 120 euro, mai putin de 1% din suma investita intr-o nunta in medie, ca sa iti poti organiza nunta asa cum ar face-o un profesionist (pentru o suma de cel putin 20 de ori mai mare), fara nici un risc.
 
Scor produs/firma: 2 / 2.82

Workshop Karin Events

Oferit de Karin Events
Contact: 07336477777

550 LEI

550 LEI

Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.