Lumanari

 

LUMANARI NUNTA , CUNUNIE, BOTEZ - PRETURI SI MODELE

 

     Lumanarile sunt prezente in numeroase ritualuri si ceremonii, avand un rol aparte in fiecare. In cazul nuntii, ele simbolizeaza dragostea care i-a adus impreuna si care ii va uni toata viata pe mire si pe mireasa. De altfel, au si scopul de a lumina noua cale pe care cei doi vor porni impreuna. Ele sunt purtate de doua persoane apropiate mirilor, care sunt considerate martori si purtatori de lumina in cadrul acestei ceremonii spirituale.

 

     Avand in vedere rolul important pe care lumanarile le au in cadrul nuntii, ele trebuie alese cu grija si din timp, pentru a te asigura ca sunt intocmai cum ti-ai dorit! Pentru ca, pe langa rolul spiritual pe care il au, ele au si un rol estetic, decorativ, pe care trebuie sa il iei in considerare impreuna cu tema si culorile care vor defini nunta ta!

 

    Lumanarile de nunta sau cununie sunt disponibile in diferite marimi si culori, cu modele variate de aranjamente florale. Marimea trebuie aleasa cu grija, intrucat cele mari pot fi destul de grele si incomode; ideal sunt lumanarile medii, intrucat cele mici se folosesc de obicei pentru botez.

 

 

 

     Cele mai populare sunt lumanarile albe, insa poti opta si pentru culori pastelate, in nuante de galben sau albastru, sau pentru un rosu puternic, pasional!

 

    Referitor la aranjamentul floral, ideal este ca florile folosite sa fie aceleasi ca cele folosite pentru buchetul tau si al nasei. Le poti alege dupa preferintele personale sau dupa semnificatia acestora: trandafirul pentru dragoste eterna, bujorul pentru timiditate, orhideea pentru frumusete, sau floarea-soarelui pentru loialitate!

 

   Ghidul Nuntii iti propune modele de lumanari cu totul deosebite, in diverse culori si cu aranjamente florale colorate si elegante la preturi speciale! Modelul potrivit preferintelor tale te asteapta pe site!

 
1
Lumanari sculptate  120cm cu aranjamente non florale
Scor produs/firma: 1 / 2.88
140LEI
Oferit de Dragstar
Lumanari sculptate  120cm cu aranjamente non florale
Scor produs/firma: 1 / 2.88
115LEI
Oferit de Dragstar
Lumanari sculptate  120cm cu aranjamente non florale
Scor produs/firma: 1 / 2.88
150LEI
Oferit de Dragstar
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.