4 imagini
Candy Bar
Gusturi colorate

Piscoturi, negrese, frappe, mousse, mini rulade, tot ce e dulce trebuie sa fie si gourmet pentru un desert nunta de lux! Daca am putea, am scrie ode intregi adresate acelor Les Macarones. De asemenea, nu ne-ar ajunge timpul sa intonam sub clar de luna serenade intregi acompaniate de gustul ciocolatiu al frappe-urilor sau de cel fructat sau vanilat al diverselor si delicate mousse.

Toate culorile si gustul rafinat al unui desert nunta le puteti savura in cadrul Aristocrat Events Hall, locul unde orice asteptare, oricat de sofisticata ar fi ea, este implinita.

Oferta noastra pentru desert nunta este selectionata atent pentru principalele tipuri de evenimente pe care le organizam astfel incat totul sa fie pe gustul invitatilor la eveniment.

Cream tot timpul solutii personalizate pentru clientii nostri, precum desert nunta, astfel incat fiecare moment sa fie unic si ireprosabil. Selectarea dulciurilor si a specialitatilor este facuta atent astfel incat cadrul de poveste al fiecarui eveniment in parte sa fie memorabil.

Cu Aristocrat Events Hall – centrul de evenimente de lux preferat de vedetele din Romania, accesibil tuturor celor care isi doresc un eveniment memorabil – visul devine o dulce realitate.
 
Scor produs/firma: 3 / 3.15

Candy Bar

Contact: 0733880756 / 0733880757

Specificatii vezi descriere

Categoria Aranjamente candy bar, Acadele, Cakepops
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.