Voalete

 

VOALETE MIREASA - PRETURI SI MODELE

Voalete de mireasa - preturi si modele   Voaleta de mireasa ne duce cu gandul la moda anilor 50, cand era un accesoriu in tendinte! In prezent, reprezinta alegerea perfecta pentru o mireasa care nu doreste un voal clasic, lung, care sa acopere nu doar chipul.

 

Adaugata cel mai des unui pieptene de par, voaleta confera miresei moderne un strop de mister, pe langa inocenta albului si aerul usor vintage.Voalete de mireasa - preturi si modele

 

In functie de model, materialele folosite pentru voaleta pot fi tull, dantela, bumbac, impreuna cu insertii de pietre pretioase sau perle.

 

Adesea materialele sunt puse impreuna astfel incat sa creeze un model de floare. Se pot securiza in par cu agrafe sau printr-un pieptene de par, de care poate fi atasata voaleta.

 

Voaleta poate fi alegerea perfecta si pentru miresele care vor sa renunte la un voal mai lung si greu, dupa ceremonia religioasa. Astfel, este un accesoriu elegant, dar si practic, prin lejeritatea materialului!

Ghidul nostru iti prezinta modele diverse la preturi foarte bune! Sigur vei gasi modelul perfect pentru tinuta ta!

 
1
Voaleta mireasa LF027
Scor produs/firma: 8.5 / 8.68
150LEI
Oferit de Best Bride
Voaleta mireasa LF022
Scor produs/firma: 8 / 8.68
250LEI
Oferit de Best Bride
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.