8 imagini
Pavilion  (CORT NUNTA)
PAVILION GRADINA (CORT) - este locul ideal pentru organizarea unui eveniment privat, nunta, boteza sau petrecere.

Loc ideal pentru party, cu deschidere la gradina de vara - ARISTOCRAT GARDEN – acest cort evenimente este ideal pentru desfasurarea unor petreceri caracterizate printr-o atmosfera informala, relaxanta, de vara, proaspata.

Ca si cort nunta sau cort evenimente private de orice tip, Pavilionul ofera libertate de miscare si mentine legatura cu mediul de afara. Copiii se pot juca linistiti astfel in gradina de vara iar supravegerea acestora se face usor din acest cort proiectat special pentru astfel de evenimente.

Spatiul aerist oferit de Pavilion se comporta in modul clasic al unui cort nunta sau cort evenimente in spirit american sau mediteraneean. Practice, evenimentele organizate in acest Pavilion vor fi pline de viata, culoare, muzica, meniuri proaspete si veselie.

Tipuri de evenimente organizate: nunti, botezuri, petreceri aniversare, petreceri corporate, lansari de produse, receptii, Gale.
Are deschidere la gradina de vara - ARISTOCRAT GARDEN
 
Scor produs/firma: 4 / 3.15

Pavilion (CORT NUNTA)

Contact: 0733880756 / 0733880757

Specificatii vezi descriere

Categoria Cort
Capacitate 200 - 250 locuri
Ocazie Nunta, Botez, Cununie civila, Baluri & banchete, Aniversare, Conferinte
Facilitati Reduceri la meniu Duminica, Manager de eveniment, Climatizare, Bucatarie proprie, Flexibilitate in alegerea meniului, Cort de vara, Covor rosu intrare, Mese rotunde, Efecte de lumini, Sistem de sunet integrat, Gradina
Specific Romanesc, International, Italian
Ambient Modern
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.