Meniuri

 

MENIURI NUNTA - PRETURI

 

Pentru ca invitatii la nunta sa se simta bine din toate punctele de vedere, meniul de nunta trebuie sa fie delicios si satisfacator pentru toata lumea! Posibilitatile sunt diverse, fiecare locatie dispunand de meniuri de nunta cu preparate delicioase, potrivite pentru toate gusturile!

 

Majoritatea meniurilor sunt impartite pe gustare/aperitiv, fel traditional, fel principal (cu preparate din peste, pui sau vita, acestea fiind preparate), si in unele cazuri, tort. In functie de restaurant, meniurile pot include si platou de fructe (amplasat pe mese sau la intrare), sampanie si piscoturi la intrare, dar si alte snack-uri.

 

Meniul trebuie ales si in functie de preferintele tale referitoare la bauturi. Poti opta pentru un meniu care include anumite bauturi, cu sticle amplasate pe masa sau servite in functie de preferintele invitatilor. Unele meniuri permit si ca nuntasii sa aduca propriile bauturi, in vreme ce altele ofera posibilitatea de open bar. Depinde de preferintele voastre si, desigur, si de buget!

 

Multe din meniuri vor parea tentante, insa cu siguranta ghidul nostru te va ajuta sa alegi meniul potrivit la preturi speciale pentru nunta ta de vis!

 
1
Oferte dedicate evenimentului tau
Scor produs/firma: 0 / 1.8
PLATINIUM
Scor produs/firma: 3 / 3.38
70EUR
GOLD
Scor produs/firma: 3 / 3.38
60EUR
Meniu SILVER
Scor produs/firma: 3 / 3.38
55EUR
Meniu Nunta Special
Scor produs/firma: 2 / 3.15
59EUR
Meniu nunta 1
Scor produs/firma: 2 / 3.15
65EUR
Meniu nunta 2
Scor produs/firma: 2 / 3.15
78EUR
Meniu nunta 3
Scor produs/firma: 2 / 3.15
92EUR
Meniuri Corporate 1
Scor produs/firma: 2 / 3.15
31EUR
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.