Jartiere si dresuri

 

JARTIERE SI DRESURI MIREASA - PRETURI SI MODELE

 

Tinuta magica a miresei se completeaza si cu elemente care, in unele cazuri, nu sunt vizibile ochilor invitatilor! Astfel, chiar daca jartiera si dresul pot fi accesorii optionale, fiecare isi are rolul si chiar traditia!

 

Cand vorbim de jartiera, ne gandim la un accesoriu senzual, insa este si plin de traditie! Se pare ca originile traditiei legate de aruncarea jartierei se afla in Anglia secolelor 14-15. Pe atunci, invitatii furau ciorapii atat ai miresei, cat si ai mirelui –in special de la piciorul stang. Urma un joc unde cei care intrau in posesia ciorapilor (neaparat necasatoriti) ii aruncau peste umarul stang, in directia mirilor, in speranta ca le va aduce noroc in dragoste!

Aceasta traditie s-a „adaptat” de-a lungul timpului si astfel, s-a ajuns la obiceiul zilelor noastre de aruncare a jartierei.

 

Burlacul norocos care o va prinde trebuie sa o puna pe piciorul domnisoarei care a prins buchetul aruncat de mireasa. Cei doi vor dansa impreuna si se spune ca ei vor fi urmatorii care se vor casatori – nu neaparat unul cu celalalt!

Pe de alta parte, chiar daca dresul nu are o traditie bogata in spate, si acesta poate fi un accesoriu deosebit!
 

Majoritatea dresurilor pentru mirese sunt cele de culoare alba, aducand un plus de inocenta intregii tinute. Insa poti fi jucausa sau, de ce nu, senzuala, daca la o rochie de mireasa mai scurta alegi un dres de culoarea pielii, cu imprimeu! In plus, daca porti pantofi si nu sandale, va fi mult mai comod sa ii combini cu o pereche de dresuri.

Pe site vei gasi diverse modele de jartiere si dresuri pentru mireasa la preturi speciale, care te vor inspira in accesorizarea si completarea look-ului tau de mireasa!

 
1
Jartiera de mireasa LG811
Scor produs/firma: 8.5 / 8.68
75LEI
Oferit de Best Bride
Jarteluta dantela vintage subtire. cod LG195
Scor produs/firma: 2 / 4.08
45LEI
Jartiera de mireasa LG809
Scor produs/firma: 8 / 8.68
Oferit de Best Bride
Jarteluta Floare Albastra. COD 119W
Scor produs/firma: 1.5 / 4.08
39LEI
Jarteluta Regency. COD LG730R
Scor produs/firma: 1.5 / 4.08
39LEI
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.