Invitatii de nunta

 

INVITATII DE NUNTA - PRETURI SI MODELE

 

Pentru toți invitații, povestea magica a nunții începe cu acest obiect: invitația de nunta. Colorata, frumos lucrata și cu un mesaj informativ, câteodata deosebit sau jucauș, îi va încânta pe fiecare din invitații voștri! Chiar daca acum este nelipsita, aceasta nu a fost dintotdeauna foarte populara în aceasta forma!

 

În Evul Mediu, înainte de invenții revoluționare în domeniul presei tipografice, invitațiile erau transmite pe cale verbala, prin crainicul orașului. Oricine auzea vestea era invitat – bineînțeles, daca nu existau rivalitați cunoscute între familii. Invitațiile scrise erau rar folosite printre membrii nobilimii (care știau sa citeasca) – aceștia solicitau ajutorul unui calugar talentat în ale caligrafiei.

 

 Odata cu noile invenții a evoluat și invitația de nunta: un anunț în ziar, la începutul secolului 17; gravata pe placuțe de cupru la mijlocul secolului 17 (prin imprimarea mezzo-tinto); și în forma scrisa începând cu secolul 19, odata cu inventarea litografiei. În majoritatea cazurilor, ele erau date invitaților personal, din cauza lipsei de încredere în sistemul poștal. Tot în aceste perioade a aparut și obiceiul de a include invitația în doua plicuri, pentru a evita deteriorarea acesteia.

 

Dupa al Doilea Razboi Mondial, invitațiile de nunta au devenit din ce în ce mai populare, fiind și mult mai accesibile din punct de vedere al prețului, grație evoluției tehnologiei în domeniul tipografiei și imprimarii. Ele erau trimise membrilor de familie și prietenilor dragi, fiind redactate cu mesaje elegante, în tonuri sobre.

 

În prezent exista o varietate de modele și opțiuni în ceea ce privește invitația de nunta. Puteți opta pentru variante clasice, gen felicitare, cu imprimeu floral sau de dantela; puteți alege o varianta dulce unde invitația este printata pe o cutie de ciocolata; sau pentru a fi originali, alegeți invitații cu un design asemanator biletelor de tren sau avion, sau invitații transmise în sticla!

 

Cele mai frumoase modele le vei gasi pe Ghidul Nunții, la prețuri excelente! Alegeți invitația de nunta care vi se potrivește!

 
1

4,6 LEI

 

Invitatie de nunta Ruby

Invitatie de nunta eleganta, confectionata manual, din carton rosu. Textul invitatiei se tipareste in interior, pe un carton de culoare crem cu model floral. Invelitoarea rosie se pliaza in

Oferit de ForeverAfter.ro
Scor produs/firma: 4.5 / 9.6

2 LEI

 

Invitatie de nunta cod 39237

Invitatie nunta cufar.

Scor produs/firma: 4 / 4.08

1,6 LEI

 

Invitatii nunta 31311

Acest model de invitatie de nunta include si plicul asortat acesteia. La pretul afisat se adauga 0.35 ron pentru imprimarea textului ales de dvs. cu cerneala neagra sau colorata. Dimensiuni

Scor produs/firma: 2 / 5.12

4,5 LEI

 

Invitatie de nunta NBHR022

Invitatia de nunta este formata dintr-o cutiuta-fluture in care se afla un sul din calc pe care este scris textul, combinat cu un carton lucios, prinse cu panglica.

Oferit de Nunta de Basm
Scor produs/firma: 1.5 / 3.42

5,5 LEI

 

Invitatie de nunta Clara

Invitatia de nunta Clara este o combinatie intre un stil feminin reprezentat prin formele organice folosite si un stil masculin care reiese din liniile verticale. Cartonul din care este real

Scor produs/firma: 1 / 2.48

1,65 LEI

 

Invitatie papirus

Invitatie de nunta confectionata dintr-un carton decorat cu flori. Invitatia se ruleaza si se introduce intr-un plic cilindric. Nu se percep taxe suplimentare pentru tiparirea si asamblarea

Oferit de Eventmag
Scor produs/firma: 0.5 / 1.78

2,39 LEI

 

Invitatie de nunta cod 3695

Invitatie de nunta moderna.

Scor produs/firma: 0.5 / 1.95

5,7 LEI

 

Invitatie de nunta handmade Flower Blossom – Trandafiri

O invitatie de nunta handmade delicata realizata pe cartoane de calitate premium, accesorizata cu panglica satinata. Pretul include si printarea textului. Invitatia poate veni accesorizata c

Oferit de Chic Event
Scor produs/firma: 0.5 / 2.08

5 LEI

 

Invitatie Sidef 1

Invitatie realizata din carton gros, sidefat, model unicat! Personalizare inclusa!

Oferit de ZetBoutique
Scor produs/firma: 0 / 1.85
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.