Curele

 

BATISTE MIRE - PRETURI SI MODELE

 

   Cureaua este un accesoriu de baza in tinuta formala a oricarui barbat, astfel ca nu lipseste nici din tinuta eleganta de mire! Pentru a alege modelul potrivit acestui eveniment, trebuie sa tii cont de cateva aspecte.

 

   In primul rand, avand in vedere gradul formal al evenimentului, cureaua trebuie sa se asorteze cu pantofii. In general, aceasta este o regula de baza cand vine vorba de tinute formale, insa la nunta chiar nu iti poti permite sa o incalci! Desigur, ea trebuie sa fie din piele, si daca doresti, se poate face remarcata prin modelul cataramei.

 

   Poti gasi curele cu catarame aurii, argintii, mate sau mai luciase, mai mici sau mai mari – depinde de ce iti doresti pentru tinuta ta de mire. Insa ideal este sa alegi o curea cu o catarama mai mica daca esti mai scund, si cu o catarama mai mare daca esti mai inalt. Daca pantofii sunt mai simpli, alege un model mai deosebit pentru catarama!

 

Alege cureaua de mire potrivita la cel mai bun pret  din colectia pregatita de ghidul tau de nunta.

 
1
Curea V Brown
Scor produs/firma: 4 / 5.52
249LEI
Oferit de Rever
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.