1 imagine
Cercei Big Rhodium & Crystals Filigran
Aceasta rafinata pereche de cercei placata cu rodiu si palladium, handmade in Italy, cu design elegant, lucrata in tehnica filigranului, va innobila orice tinuta, in orice ocazie. Decorata de cristale Swarovski si intruchipand Floarea Vietii, va concentra intreaga energie pozitiva dar si privirile admirative ale celor din jur. Simbolul acestei flori este considerat a fi ceva sacru in multe dintre culturile din intreaga lume, in acest simbol regasindu-se toate elementele constitutive ale Universului. Este vazuta ca o metafora care ilustreaza legatura care exista, in Univers, intre orice forma a vietii si spirit.

Culoare: Cristal Transparent
Tip pietre: Bijuteriile Kemira sunt decorate intr-o combinatie spectaculoasa de cristale Swarovski si Preciosa (Cristale de Bohemia)
Ambalare In cutie de bijuterii personalizata elegant, cu design special creat pentru un cadou rafinat
Colectie/Set: Oriente
Testat: Bijuteriile Kemira nu contin nichel si au fost supuse unor tratamente galvanice hipoalergenice si non-toxice, in deplina conformitate cu reglementarile italiene si internationale
Garantie Bijuteriile Kemira beneficiaza de garantie de 90 de zile
 
Scor produs/firma: 2 / 5.52

Cercei Big Rhodium & Crystals Filigran

Contact: +40749228855

279 LEI

Specificatii vezi descriere

Categorie Bijuterii femei
Brand Kemira
Materiale Alama placata cu palladium si rodiu
Inchidere Tortita
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.