Camasa

 

CAMASA NUNTA - PRETURI SI MODELE

 

O ocazie formala precum nunta impune invitatilor abordarea unui look elegant, stilat, potrivit evenimentului. Gradul de formalitate poate fi indicat de catre miri, prin tematica abordata, sau prin rolul invitatului – prieten, ruda, socru sau nas. In functie de aceste aspecte, fiecare element al look-ului trebuie atent ales – incepand, bineinteles, cu camasa!

 

Camasa este piesa vestimentara care din start confera tinutei un plus de eleganta. Iar daca vrei sa mergi pe ceva sigur si elegant, opteaza pentru o camasa alba, clasica, care se va potrivi oricarui tip de costum. Pentru un look colorat, alege o camasa colorata (cele mai populare sunt cele in nuante pastelate), cu dungi verticale sau orizontale, sau in carouri (potrivita pentru un look mai putin formal).

 

Camasa trebuie aleasa si  in functie de gulerul potrivit fizionomiei tale. Spre exemplu, daca ai fata rotunda, ovala sau patratoasa, alege o camasa cu guler drept, nu foarte inalt, cu un nasture si varfuri ascutite, orientate in jos. In schimb, daca ai fata alungita sau rombica, opteaza pentru o camasa cu un guler deschis si inalt, cu 2-3 nasturi si cu varfurile departate, orientate spre partile laterate.

 

Alege de pe Ghidul Nuntii modelul dorit de camasa, potrivit look-ului pe care vrei sa il adopti la nunta la preturi speciale!

 
1

360 LEI

290 LEI

 

Rever smart check

Realizata din bumbac 100% Guler half spread cu balene detasabile Nasturi frontali la vedere Mansete cu inchidere la un nasture Model slim fit sau regular fit

Oferit de Rever
Scor produs/firma: 4 / 5.52

160 LEI

 

Camasa populara

Camasi populare/ii traditionale pentru nunti cu specific romanesc

Scor produs/firma: 0 / 1.82

360 LEI

290 LEI

 

Rever camasa desen Gingham REVERSHIRT3

Realizata din bumbac 100%tabel marimi Guler half spread cu balene detasabile Nasturi frontali la vedere Mansete cu inchidere la un nasture Model slim fit sau regular fit

Oferit de Rever
Scor produs/firma: 4 / 5.52

160 LEI

 

Camasa populara

camasi populare/ii traditionale pentru nunti cu specific romanesc

Scor produs/firma: 0 / 1.82

290 LEI

 

Rever smart casual pink

Realizata din bumbac 100%tabel marimi Guler american cu nasturi de prindere Nasturi frontali la vedere Mansete justabile, cu inchidere la doi nasturi

Oferit de Rever
Scor produs/firma: 4 / 5.52
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.