Camasa

 

CAMASA NUNTA - PRETURI SI MODELE

 

O ocazie formala precum nunta impune invitatilor abordarea unui look elegant, stilat, potrivit evenimentului. Gradul de formalitate poate fi indicat de catre miri, prin tematica abordata, sau prin rolul invitatului – prieten, ruda, socru sau nas. In functie de aceste aspecte, fiecare element al look-ului trebuie atent ales – incepand, bineinteles, cu camasa!

 

Camasa este piesa vestimentara care din start confera tinutei un plus de eleganta. Iar daca vrei sa mergi pe ceva sigur si elegant, opteaza pentru o camasa alba, clasica, care se va potrivi oricarui tip de costum. Pentru un look colorat, alege o camasa colorata (cele mai populare sunt cele in nuante pastelate), cu dungi verticale sau orizontale, sau in carouri (potrivita pentru un look mai putin formal).

 

Camasa trebuie aleasa si  in functie de gulerul potrivit fizionomiei tale. Spre exemplu, daca ai fata rotunda, ovala sau patratoasa, alege o camasa cu guler drept, nu foarte inalt, cu un nasture si varfuri ascutite, orientate in jos. In schimb, daca ai fata alungita sau rombica, opteaza pentru o camasa cu un guler deschis si inalt, cu 2-3 nasturi si cu varfurile departate, orientate spre partile laterate.

 

Alege de pe Ghidul Nuntii modelul dorit de camasa, potrivit look-ului pe care vrei sa il adopti la nunta la preturi speciale!

 
1
Camasa populara
Scor produs/firma: 0 / 1.82
160LEI
Camasa populara
Scor produs/firma: 0 / 1.82
160LEI
Rever smart check
  • 19%
Scor produs/firma: 4 / 5.52
290LEI
Oferit de Rever
Rever smart casual pink
Scor produs/firma: 4 / 5.52
290LEI
Oferit de Rever
Rever camasa desen Gingham REVERSHIRT3
  • 19%
Scor produs/firma: 4 / 5.52
290LEI
Oferit de Rever
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.