Caiete de impresii

 

CAIETE DE IMPRESII - PRETURI SI MODELE

 

Amintirile de la nunta vor fi cele mai placute, indiferent de forma aceasta! Și daca majoritatea opteaza pentru fotografii sau filmari, exista și o a treia opțiune: caietul de impresii.

Acesta este inclus la nunți de sute de ani, chiar daca rolul inițial era altul. În trecut, acesta era asemenea unui registru, unde invitații la nunta semnau la finalul ceremoniei, având rolul de martori. Astfel, caietul semna drept dovada a casatoriei.

În prezent, mirii au nevoie de doi martori doar la cununia civila. Astfel, rolul caietului de impresii este cu totul altul. El va deveni un caiet de amintiri deosebit, unde invitații își aștern gânduri bune, urari și impresii pentru cei doi proaspat casatoriți.

 

Daca v-ați decis sa includeți un caiet de impresii la nunta voastra, trebuie sa acordați un pic de atenție și organizarii. Ideal este sa asigurați un spațiu micuț pentru invitați, separat de sala mare (recomandarea ar fi la recepție). Puteți fi creativi, incluzând și o camera tip Polaroid, de care invitații sa se foloseasca pentru a umple caietul nu doar cu gânduri, ci și cu poze.

 

Ghidul Nunții îți prezinta modele deosebite și elegante de caiete de impresii la preturi speciale , din care unul sigur va fi perfect pentru nunta ta!

 
1

155,98 LEI

 

Caiet impresii cu trandafir si funda verde

Un caiet de impresii deosebit, decorat cu motive florale, trandafiras alb, fulgi de culoare neagra si funda din saten verde. Acest accesoriu de nunta va fi, cu siguranta, admirat de toti cei

Oferit de ForeverAfter.ro
Scor produs/firma: 1.5 / 9.6

155,99 LEI

 

Caiet impresii Chantily

Caietul de impresii din Colectia Chantily este o alegere rafinata pentru nunta dvs. Marginile paginilor au culoarea aurita iar paginile sunt frumos liniate. Nu uitati si de accesorizarea cu

Oferit de ForeverAfter.ro
Scor produs/firma: 1 / 9.6

166,39 LEI

 

Caiet impresii si pix tematica marina set

Pentru evenimentele cu tematica marina, Invitatie-de-nunta.ro va propune acest set care include caiet de impresii si suport de pix! Finisajele de exceptie si accesoriile calitative il fac sa

Oferit de ForeverAfter.ro
Scor produs/firma: 1 / 9.6

179,99 LEI

 

Caiet impresii si pix Country Lace. Cod GB882

Caietul de impresii si pix Country Lace este un set nou, cu un stil country-chic si face parte din colectia anului 2015. Este un produs simplu, dar elegant imbracat in bumbac si decorat cu o

Scor produs/firma: 1.5 / 4.08
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.