2 imagini
Prajitura Gianduja
Cod produs: PR004
Gustul intens de ciocolata este secretul acestei retete delicioase. Mousse-ul de ciocolata belgiana este completat cu o inima de crema gianduja in mijlocul prajiturii.
Pentru un plus de savoare am adaugat sirop de menta care se combina perfect cu ciocolata neagra si gustul de alune din pasta gianduja. Daca ciocolata este preferata dumneavoastra, atunci savoarea acestei retete va cuceri de la prima lingurita.
Decorurile fine dau un plus de eleganta prajiturii, facandu-o potrivita pentru ocaziile speciale.

Ingrediente
- ciocolata neagra
- frisca
- pasta gianduja
- sirop menta

- umiditate:max.36% | zahar:min.40% | grasimi:min.15%
- alergeni: gluten | lapte | ou | alune

Acest sortiment este disponibil si in varianta tort.
 
Scor produs/firma: 0 / 3.02

Prajitura Gianduja

Contact: 0754 010 310

9,5 LEI

Specificatii vezi descriere

Categoria Prajituri cu ciocolata
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.