10 imagini
Foto video nunta
Fotografia de nunta implica mult mai mult fata de alte tipuri de fotografie
printre care si cea de fotograf botez, in cazul in care botezul se va desfasura in aceeasi zi. Totul incepe cu machiajul miresei, in timpul caruia eu, fotograful, voi avea grija sa surprind cele mai mici detalii: nerabdarea si emotiile miresei, entuziasmul familiei si fericirea prietenelor ei de a o vedea imbracata in alb, pregatita sa faca un nou pas in viata. Va urma ceremonia religioasa, in timpul careia voi imortaliza cele mai semnificative momente, in acelasi timp fiind atent sa nu mi se simta prezenta. Un lucru pe care il spun tuturor clientilor mei este ca nici nu trebuie sa se gandeasca la mine. Pentru a oferi fotografiilor acel aer de prospetime si spontaneitate, toata lumea trebuie sa isi imagineze ca sunt invizibil. Dupa ceremonia religioasa va urma sedinta foto cu mirele si mireasa, care va avea loc intr-o locatie stabilita din timp.
 
Scor produs/firma: 0 / 2.02

Foto video nunta

Oferit de Degalin
Contact: 0722406080

Specificatii vezi descriere

Video Video Nunta, Full HD, Ultra HD, Filmare FULL-HD cu DSLR
Foto Fotografii printate, Albume Foto Nunta, Foto Nunta, Trash the dress, Sedinta foto Pre Wedding, Fotografii nelimitate, Editare foto integral, Carcasa personalizata, Album fotocarte

Video

RDT563W
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.