1 imagine
Pachet foto nunta EXTRA
In pachetul Fotograf nunta EXTRA este inclus:

-2 fotografi nunta profesionisti prezenti in ziua evenimentului;
-Sedinta foto prewedding, are loc inaintea marelui eveniment. Este o sedinta foto romantica in tinuta lejera, care face legatura intre fotograf nunta si cuplu si le da posibilitatea mirilor (in special celor care nu au mai avut experiente de acest gen) sa se pregateasca pentru sedinta foto din ziua nuntii.
-Sedinta foto Trash the Dress. Este o sedinta foto neconventionala fara inhibitii, departe de stresul din ziua nuntii, cara aduce rochia de mireasa, eleganta, rafinata, in contrast cu locul in care are loc sedinta foto. Este sedinta foto unde sunt realizate cele mai spectaculoase fotografii de nunta, care vor face cu siguranta deliciul amintirilor peste ani.
T-rash the dress poate fi tradus prin ,,distruge rochia”, insa nu este neaparat necesar acest lucru, este in primul rand libertate de exprimare, imaginatie, originalitate si arta. Locatiile alese pentru realizarea acestei sedinte foto va sunt propuse de fotograf nunta si pot fi: la mare si la munte pentru sedintele foto romantice sau pe strazile oraselor, in cladiri si uzine parasite, pe acoperisurile unor cladirii, pe campuri si in zone deluroase, pe stanci, etc pentru o sedinta foto nonconformista.
-Cununia civila cu conditia ca aceasta sa aiba loc in aceeasi zi.
-Sedinta foto are loc in ziua evenimentului (recomandam minim 1 ora) intr-o locatie aleasa de fotograf nunta impreuna cu mirii.
-Fotografii nelimitate in format digital, editarea foto se face integral la nivel de luminozitate, contrast, culoare, crop.Sunt incluse 1 album fotocarte format 30×80 cu 40 de pagini, si 2 albume fotocarte format 13×34 cu 40 de pagini;
- 40 de colaje fotoeditate digital.
-Grafica pentru albumul fotocarte este realizata de graficienii nostrii in maxim 12 zile lucratoare, cu selectia de fotografii facuta de client. Albumul fotocarte se preda la tiparire dupa ce clientul isi da acordul pentru grafica. Predarea albumului fotocarte catre client se face in maxim 30 de zile lucratoare din momentul in care clientul si-a dat acordul pentru grafica.
-Carcasa cu coperta personalizata.
-Galerie foto-online privata, cu parola, care include majoritatea fotografiilor realizate la eveniment.
-Predarea fotografiilor se face in format JPG pe suport DVD sau BLU-RAY.
La cerere se pot livra fotografiile evenimentului in format RAW.
-Albumul fotocarte format poate fi schimbat cu un alt tip de format din albumele fotocarte disponibile prin scadrea pretului albumului inclus si achitarea unei diferente.

Pachetul fotograf nunta extra existent, poate fi modificate la cerere.
 
Scor produs/firma: 1.5 / 3

Pachet foto nunta EXTRA

Oferit de Casa Anke
Contact: 0762112111 / 0762107958

940 EUR

Specificatii vezi descriere

Foto Fotografii printate, Albume Foto Nunta, Foto Nunta, Trash the dress
Video-Foto Facilitatii Discuri si coperti personalizate
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.