10 imagini
FURATUL MIRESEI cu Limuzina la cel mai mic pret garantat doar la 123Limuzine.ro
Furatul miresei cu talibani, Micky Mouse, americani doar la www.123Limuzine.ro

Planifica fiecare aspect al nuntii, pentru a fi cat mai putin stresat! Apeleaza la noi pentru un moment special, inedit - furatul miresei!

Avem regie proprie si ne organizam pentru a fura mireasa, impreuna cu nasa si 5 prietene. Poti alege cine vrei sa fie hotii: talibanii, americanii, sau simpaticul Mickey Mouse.Dupa 40 de minute, limuzina se intoarce la restaurant, iar mirele trebuie sa negocieze pentru a-si lua mireasa inapoi.

Este optiunea ideala! Echipa noastra este formata din profesionisti, care vor avea un plan bine organizat si vor fi atenti cu „invitatele” lor - mireasa, nasa, si prietenele miresei. Nu o vor tine pe mireasa departe de propria-i nunta pentru mult timp, iar mirele nu va avea de suferit in urma negocierii. Va fi un moment special si o experienta placuta pentru toti cei implicati!

Tarif furat mireasa : de la 59 euro , in functie de pachetul ales

0734.426.426 ( oferim suport si pe whatsapp )

www.123Limuzine.ro
 
Scor produs/firma: 1.5 / 2.62

FURATUL MIRESEI cu Limuzina la cel mai mic pret garantat doar la 123Limuzine.ro

Oferit de 123Limuzine
Contact: 0734 426 426

60 EUR

Specificatii vezi descriere

Categorie Inchiriere limuzina in tara, Inchiriere limuzina pentru nunta, Limuzina pentru furat mireasa, Inchiriere limuzina in Bucuresti
Valet parking Sofer personal, Inchiriere soferi
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.