5 imagini
Pachet Taraf
Pachetul contine:

○ Sonorizare
○ Dj cu consola de mixaj
○ Orga, vioara, acordeon, tambal, contrabas
○ Doi solisti
○ Program cafe-concert
○ Program coveruri
○ Program momente de virtuozitate instrumentala
○ Programe muzica populara
○ Programe muzica lautareasca si de petrecere
○ Muzica pentru pauzele dintre programe

* La achizitionarea acestui pachet, vei primi cadou din partea noastra un program de muzica tiganeasca.

Taraful nostru este compus din instrumentisti de seama, cu studii muzicale si experienta formata prin ani de munca, care canta la vioara, clapa, acordeon, contrabas, tambal, saxofon, clarinet, nai si multe alte instrumente, avand ca solisti atat interpreti de muzica usoara, cat si interpreti de muzica populara si lautareasca.

Vocea principala a Tarafului nostru este Laura Vranceanu, semifinalista de la Romanii au Talent 2015, care a studiat canto si actorie la scoala Danei Dorian. Dupa aceea, Laura a absolvit "Scoala Populara de Arte" unde a studiat cu Viorela Filip si a aprofundat tainele muzicii populare sub atenta indrumare a Ionelei Prodan. Dupa folclor a mai studiat cu Gladiola Lamatic si cu Ozana Barabancea diverse genuri muzicale. In prezent, Laura face cursuri de tehnica vocala cu antrenoarea Lucia Ciobotaru la Atelierul de Voce si Muzica al Loredanei Groza.

Ce avem de oferit?
Un program artistic complex, compus dintr-o gama variata de genuri muzicale, precum muzica usoara nationala si internationala, populara, lautareasca, cafe-concert si nu in ultimul rand blues.
Pentru a va pune la dispozitie servicii de cea mai buna calitate, dispunem de echipamente audio de ultima generatie, microfoane wireless si sunetisti experimentati care pot sustine sonorizarea in orice tip de locatii.

Astfel, fie ca e vorba despre o nunta, un botez sau chiar o petrecere privata, noi suntem formula ideala!
 
Scor produs/firma: 0.5 / 2.08

Pachet Taraf

Contact: 0733742742

4.000 EUR

4.000 EUR

Specificatii vezi descriere

Componenta artistica Solist(a) muzica populara, Solist(a) muzica usoara, Personal tehnic
Repertoriu Muzica nunta
Echipamente Amplificatoare, Boxe, Microfoane wireless
Instrumente muzicale Contrabas, Acordeon, Clarinet, Saxofon, Orga, Tambal

Video

RDT563W
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.