10 imagini
Formatia WOW Band - Formatie Evenimente Bucuresti | Formatie nunta | Formatii nunta Bucuresti
Iti doresti un eveniment WOW?

Formația WOW Band iti propune un program full-night prin care invitatii vor avea parte de muzica live si un spectacol continuu. Cu creativitate si implicare, conturam show-urile in cele mai mici detalii pentru ca fiecare eveniment sa fie WOW. Impreuna vom realiza un eveniment memorabil si va garantam amintiri de neuitat.

Specializata in evenimente artistice, Formtia WOW Band se preteaza pentru orice tip de eveniment: petrecere corporate, petreceri private, lansari de produse, nunta, botez, repertoriul fiind special conceput pentru a multumi si cele mai pretentioase preferinte muzicale. Membrii formatiei sunt special selectati pentru evenimentul dumneavoastra, Formatia WOW Band avand in componenata sa solisti si instrumentisti de mare valoare.

Spectacolele create de Formatia WOW Band includ recitaluri 100% live de muzica populara si usoara, dar si numeroase cover-uri, intretnand in acest fel o relatie stransa cu publicul pe durata intregului eveniment. WOW Band creeaza povestea din care si voi faceti parte.


DE CE FORMATIA WOW BAND?

Am dorit intodeauna sa aducem publicilui ceva mai mult decat muzica, oferind un program complex care imbina toate stilurile muzicale dorite de dumneavoastra, intr-un spectacol muzical potrivit pentru orice tip de eveniment.

Formatia WOW Band dispune de propriul ehipament logistic de scena, sunet si lumini. Sonorizarea este foarte importanta pentru noi. Aceasta se poate upgrada in functie de numarul de invitati si capacitatea aproximativa a salii in care se desfasoara evenimentul, pentru a beneficia de un sunet impecabil.

Crearea ambientului si al spectacolului de lumini este unul dintre factorii principali pentru atmosfera evenimentului, de aceea am optat pentru un set-up de calitate, totul pentru ca invitatii sa aiba parte de un show de exceptie.

In functie de stilul ales, DJ-ul nostru se pliaza pe preferintele publicului si va sta la dispozitie cu un playlist atent ales.

La orice eveniment, muzica da tonul pentrecerii, de aceea venim bine pregatiti cu muzica usoara si populara din toate zonele etnografice, cover-uri si caffe-concert, cu o prestatie 100% live.

Atitudinea, corectitudinea, siguranta si experienta noastra conteaza, astfel garantam evenimente de inalta clasa. Daca doriti sa ne aveti alaturi la nunta, botezul, petrecerea, lansarea sau la orice eveniment important al dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati.

Suntem deschisi la orice propunere in vederea repertoriului si credem in cooperarea clientului pentru un eveniment reusit.

We do it WOW, we do it for YOU !
 
Scor produs/firma: 2.5 / 2.35

Formatia WOW Band - Formatie Evenimente Bucuresti | Formatie nunta | Formatii nunta Bucuresti

Oferit de WOW Evenimente
Contact: 0769630501

3.300 EUR

3.500 EUR

(6% reducere)

Specificatii vezi descriere

Categorie Formatii cover, Formatii, Band

Video

RDT563W
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.