6 imagini
Mihai Andrei Band
Mihai Andrei Band a devenit in ultimii ani una din cele mai cunoscute formatii nunta din Bucuresti datorita seriozitatii cu care trateaza evenimentele angajate si transparentei cu care se afisaza in spatiul online. Dispune de o echipa specializata pe partea de video ce se ocupa cu filmarea fiecarui eveniment in parte, ceea ce nu multe formatii nunta o fac, afisandu-se asftel pe mediul online intrucat clientii sa fie convinsi 100% atunci cand adopta decizia de a angaja o formatie nunta la eveniment.

Pe siteul nostru gasiti in sectiunea video formatii nunta clipuri de la fiecare eveniment iar acest fapt dovedeste anumite aspecte cum ar fi:

Solistii formatii nunta nu se schimba niciodata, acestia fiind prezenti pe tot parcursul evenimentului dumneavoastra.
Instrumentistii formatii nunta sunt aceeasi intotdeauna, calitatea muzicii fiind intotdeauna egala la toate evenimentele.
Programul muzica formatii nunta variaza in functie de gusturile si dorintele mirilor si ale invitatilor.
Nu angajam niciodata mai mult de un eveniment in aceeasi zi, detinem o singura formatie nunta disponibila pentru un singur eveniment intr-o zi.
Partea muzicala a evenimentelor este filmate (video) si inregistrate (audio - mp3) integral si disponibile ulterior in primul rand pentru noi, pentru a va tine la curent cu programul muzical formatii nunta, dar si pentru miri si invitati daca acestia au placerea de a isi pastra amintirile muzicale de la nunta lor.
Solistii formatie nunta sunt 3 la numar pe numele lor Iuliana Preda, George Ionita si Albert Darjan, ei fiind capabili sa acopere orice gen muzical nefiind nevoiti sa angajati mai multe formatii nunta la evenimentul dumneavoastra.

George Ionita este solistul nostru ce abordeaza muzica populara din toate zonele tarii.
Iuliana Preda abordeaza cu profesionalism muzica cover internationala si romaneasca dar nu in ultimul rand muzica populara.
Albert acopera cu profesionalism partea de manele, si da, vorbim de acele manele ce iti face placere sa le asculti! Cu totii stim ca sunt mai multe tipuri de manele si mai multi solisti, unii canta pentru a produce "bacsis" iar ceilalti canta pentru a face lumea sa se simta bine. Va putem asigura ca nu suntem genul de formatie nunta ce canta numai la mese, ne place sa abordam totul cu profesionalism si consideram acest obicei destul de deranjant pentru miri in primul rand dar si pentru invitati!

Fiecare dintre ei sunt si foarte buni entertaineri, acest lucru fiind 100% necesar atunci cand angajezi formatii nunta deoarece vrei ca invitatii tai sa se simta bine si sa comunice cu a ta formatie intr-un mod placut. Nimeni nu doreste o formatie nunta care nu comunica cu invitatii!
 
Scor produs/firma: 1 / 2.28

Mihai Andrei Band

Contact: 0736621651

Specificatii vezi descriere

Categorie Formatii cover, Formatii, Band
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.