4 imagini
Lumini Ambientale
Lumini ambientale - ce creaza o atmosfera de vis la evenimentul din viata ta .Lumini ambientale de diferite culori, la cele mai mici preturi!

Gheata carbonica - pentru dansul mirilor si pentru ringul de dans - creeaza o atmosfera de basm

Schela de lumini - da culoare evenimentului dvs, și poate fi folosit atat pentru iluminatul scenei, cat și al ringului de dans, poate genera un joc de lumini conceput cu ajutorul unui controller dmx, cu miscari si culori variate, pe ritmul muzicii sau automat, totul in funcție de preferințele dvs.


A hangulat vilagitas es tervezes minden rendezvenyhelyszinen, mivel az uegyfeluenk egyeni izlese alapjan van kialakitva a koncepcio, hogy a legjobban tudjon azonosulni a rendezvenyhez, az alkalomhoz. Egy vilagitas megtervezesenel arra koncentralunk, arra teszuenk erofesziteseket, hogy kreativ oetleteket adjunk uegyfeleinknek, megkoennyitsuek a doenteseiket, es hogy egy minosegi eredmeny szuelethessen.
 
Scor produs/firma: 0 / 1.78

Lumini Ambientale

Oferit de Artlighting
Contact: 0744785424

200 EUR

Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.