10 imagini
DJ | SONORIZARE | LUMINI
Sonorizare

Utilizam o linie audio profesionala marca Electrovoice (USA), deoarece aceasta marca de traditie in domeniul ’professional audio’ este recomandata de fiabilitatea echipamentelor audio si de experienta sa de peste 85 de ani in domeniu iar noi suntem constienti de faptul ca cele mai frumoase evenimente din viata dumneavoastra sunt bineinteles si cele mai importante astfel incat nu e loc de nici un fel de compromis la acest capitol.

Boxe Electrovoice ZX4 400W RMS 15″ x2
Boxe Electrovoice ZX1A 250W RMS 8″ ACTIV x2
Boxe Electrovoice EKX 15A 400W RMS 15” ACTIV x4
Subwoofer Electrovoice EKX15SP 400W, 15” x2
Subwoofer Electrovoice EKX18SP 400W RMS, 18” ACTIV x4
Powered Mixer Dynacord Powermate 600-3 with dual DFX, 10 Channel, 2*1000W
Microfoane Behringer (cu stative) x2
Microfoane wireless: Sennheiser ew135, Electrovoice Re2, Electrovoice Re2 lavalier
Consola DJ Pioneer DDJ-RR
DJ desk
Conectica

Lumini-Efecte

Daca sunt amplasate si utilizate corespunzator, luminile si efectele speciale, au rolul de a anima atmosfera din cadrul evenimentului dumneavoastra iar daca acestea sunt bine sincronizate cu partea acustica fac dintr-un eveniment obisnuit, unul de neuitat. Va punem la dispozitie monitor sau videoproiector pentru a difuza in cadrul evenimentului dumneavoastra cele mai frumoase si reprezentative fotografii sau clipuri video, efecte video, karaoke etc.

Schela profesionala pentru lumini Global Truss DJ Bundle2
Stairville LED Par56 Pro (lumini profesionale sincronizate) x6
Stairville HL-40 DMX -professional colour mixer (lumini profesionale sincronizate) x2
Cameo Hydrabeam 400 movinghead
Movinghead Showtec Phantom 57W x2
Smoke machine (pentru anumite evenimente)
Videoproiector sau monitor – video sampler, karaoke, prezentare, fotografii, videoclipuri etc. (pentru anumite evenimente)

DJ

Dj-ul, bazandu-se pe experienta sa, va asigura muzica/sonorizarea pe toata durata evenimentului, coordonand fericitul eveniment din viata dumneavoastra si abordand aproape toate genurile muzicale in asa mod incat sa satisfaca toate gusturile invitatilor dumneavoastra.

Prezentator/Mc

Apeland la serviciile echipei Muzica la nunta, puteti fi siguri ca ati rezolvat si problema prezentarilor de rigoare din cadrul evenimentului dumneavoastra, spre exemplu: intrarea mirilor, deschiderea dansului, prezentarea tortului etc. deoarece dj-ul din echipa Muzica la nunta va avea si rolul de prezentator, punctand elegant si cu bun gust, cateva cuvinte la fiecare din momentele importante din cadrul ceremoniei sau petrecerii dumneavoastra.
 
Scor produs/firma: 0 / 1.78

DJ | SONORIZARE | LUMINI

Contact: 0744354367

650 EUR

Specificatii vezi descriere

Pachete Pachet Full
Discografie Peste 30.000 titluri
Echipamente Pupitru professional, Mixer digital, Instalatie de fum, Amplificatoare, Procesor de sunet, Microfoane wireless

Video

RDT563W
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.