8 imagini
Baletul WOW DANCE - Dansatori evenimente Bucuresti | Trupa de dans | Dansatori nunta
Trupa de dans WOW Dance prezinta momente coregrafice pentru evenimente (nunta, botez, petreceri private, petreceri corporate sau lansari) și, de asemenea, pot sa raspunda cerințelor dumneavoastra, personalizand coregrafii in funcție de tematica evenimentului.

Baletul WOW Dance va sta la dispoziție cu trei sau mai multe perechi de dansatori ce pot prezenta o abordare larga a stilurilor de dans, aducand pe ring coregrafii deosebite, momente artistice și costume specifice fiecarui stil abordat, precum și reprize de dans alaturi de publicul invitat.

Show-urile WoW Dance vor conferi oricarui eveniment ritmul și distincția necesara pentru a ramane de neuitat. Dansatorii va vor incanta cu momente coregrafice spectaculoase, vor anima atmosfera dansand impreuna cu invitații și vor aduce distincția și energia de care petrecerea are nevoie.

Astfel de momente vor incanta inimile dumneavoastra și ale invitaților !
 
Scor produs/firma: 3 / 2.35

Baletul WOW DANCE - Dansatori evenimente Bucuresti | Trupa de dans | Dansatori nunta

Oferit de WOW Evenimente
Contact: 0769630501

Specificatii vezi descriere

Categoria Dansuri de societate, Dansuri latino, Dansuri populare

Video

RDT563W
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.