2 imagini
Moment Bellydance
Venim cu un moment care cuprinde unul dintre cele mai vechi stiluri de dans din lume, cu miscari care au cucerit o lume intreaga! O intreaga istorie plina de peripetii spusa sub forma unei povesti, folosindu-ne de pasiunea pentru tandretea si semnificatiile dansului oriental. De la pasii de dans, la timpul alocat programului special stabilit pentru a nu plictisi, atat coregrafia, cat si intregul spectacolul per ansamblu sunt gandite si adaptate dorintelor tale.

Putem face combinatii care mai de care mai inspirate din oricare din coregrafiile de mai sus, luand intotdeauna in calcul reprizele de dans cu invitatii si pauza/ele in care dansatoarele isi schimba costumatia.

Durata momentului este de aprox. 20 minute (cu posibilitate de impartire in doua momente, urmand ca dupa fiecare moment oaspetii sa fie invitati la dans) Ne adresam tuturor oamenilor care sunt interesati de o pereche (sau mai multe) de dansatori profesionisti la evenimentul important din viata lor. Credem cu tarie in talentul dansatorilor nostri si in dedicarea lor cand vine vorba de crearea unei atmosfere minunate in timpul evenimentului tau. Mizam pe originalitate, profesionalism, coregrafie spectaculoasa si costume sclipitoare. Doar asa putem fi sigur, atat noi, cat si tu, ca evenimentul tau nu are cum sa fie altceva decat o reusita! Daca nu este suficienta, ca recomandare, pasiunea cu care performeaza dansatorii nostri absolut de fiecare data, te invitam sa te uiti la pozele si videoclipurile puse la dispozitie pe site pentru a vedea cu ochii tai reactiile invitatilor prezenti si a fi sigur ca suntem cea mai buna alegere pe care o poti face!
Moment Bellydance - Pret: 400 Lei / 1 dansatoare - 700 Lei / 2 dansatoare
1000 lei / 3 dansatoare
 
Scor produs/firma: 4.5 / 4.42

Moment Bellydance

Contact: 0731326739

1.000 LEI

Specificatii vezi descriere

Categoria Dansuri orientale

Video

RDT563W
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.