7 imagini
Cursuri VALSUL / DANSUL MIRILOR
Uneori chiar și un mic detaliu poate schimba toata seara in ceva excepțional.
O adevarata poveste de dragoste spusa prin dans și priviri neintrerupte, unde fiecare pas pe care o sa-l faceți pe ring șoptește bucațele din povestea voastra de iubire.

Primul dans ca și proaspat casatoriți trebuie sa fie ceva memorabil, și pentru ca este nunta voastra, soluția pe care v-o propunem este sa va concepem o coregrafie care sa va reprezinte, eventual pe melodia voastra preferata. Astfel nici un vals al miresei nu va seamana cu altul, cu atat mai mult cu cat povestea voastra este unica!

Alegerea dansului mirilor este de cele mai multe ori o alegere emoționala. Adesea pornește de la o melodie cu o semnificație deosebita, iar uneori este legata de o imagine conturata in mintea miresei, despre cum ar trebui sa se desfașoare acest moment special din cadrul nunții.

Dansul mirilor trebuie sa reflecte din plin personalitatea voastra. Sub indrumarea instructorilor WOW DANCE, 6 ședințe vor fi suficiente pentru a deprinde pașii de baza ai stilului.

Lecțiile de dans, pe ritm de vals vienez, va vor ajuta sa asociați ritmul cu tehnica, capatand naturalețe și permițand sa lucrați lucruri fundamentale legate de estetica dansului, dand, astfel, elenganța și fluiditate mișcarilor.

De ce vals? Pentru ca valsul este elegant, rafinat, delicat. Este nemuritor și nu se demodeaza niciodata. Este indicat sa acorzi o deosebita atenție alegerii melodiei pentru dansul vostru de deschidere.

In cazul in care nu aveți deja o melodie aleasa, putem face alegerea melodiei impreuna, sfatuindu-ne și alegand in funcție de preferințele și personalitatea dumneavoastra.

Garantam ca va veți distra de minune și, mai mult de atat, in seara nunții va veți simți mandrii, increzatori și impliniți !
 
Scor produs/firma: 4 / 2.35

Cursuri VALSUL / DANSUL MIRILOR

Oferit de WOW Evenimente
Contact: 0769630501

150 LEI

Specificatii vezi descriere

Categoria Cursuri de dans pentru miri, Cursuri de dans pentru adulti
Cursuri de dansuri standard Vals lent, Vals vienez
Cursuri de balet Balet clasic

Video

RDT563W
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.