3 imagini
Pachet LOVE & DANCE  PRO
O relatie frumoasa se incheie cu dansul mirilor. Pentru ca de acolo inainte incepe o casnicie frumoasa. Daca sunteti cuplul care vrea tot ce este mai bun, pachetul LOVE&DANCE; PRO este cel care va defineste cel mai bine. Cu diferite nivele de complexitate la alegerea voastra, antrenorii nostri va ajuta sa primiti amintirea perfecta, pe care o meritati!

10 sedinte private de dans (+ 1 sedinta consultanta): dansul ales , plus cativa pasi din alte dansuri alese de comun acord (de exemplu: Salsa, Tango etc) + 1 show latino/standard/flamenco (25 min/1 pereche) SAU 1 reprezentatie speciala (show mixt) in care se pot alege 2 show-uri din latino/standard/ flamenco (30 min/1 pereche)

*Pentru pachetele de 10 sedinte, putem lucra si colaje de mai multe melodii (chiar si de mai multe genuri musicale: rock&roll;, tango, vals lent, salsa etc) propuse de tine si perechea ta! Intrucat lectiile sunt individuale, in timpul acestora, singurele persoane prezente in sala de dans sunteti voi si cu antrenorul Stop and Dance.
 
Scor produs/firma: 4.5 / 4.42

Pachet LOVE & DANCE PRO

Contact: 0731326739

1.400 LEI

Specificatii vezi descriere

Categoria Cursuri de dans pentru miri
Cursuri de dansuri latino Bachata, Cha cha, Samba, Rumba, Jive, Salsa, Merengue
Cursuri de dansuri standard Slow fox, Vals lent, Vals vienez, Tango, Quick step

Video

RDT563W
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.