1 imagine
Cursuri de dans pentru nunta
Cursuri speciale de dans pentru nunta ta: valsul mirilor.

Visele vi s-au transformat in realitate. Este nunta voastra! Vrei o seara ca-n cele mai frumoase povesti? Vino sa te ajutam in primul dans din restul vietii voastre!

Unul dintre cele mai frumoase momente din timpul nuntii este reprezentat de dansul mirilor. Cine nu isi doreste ca valsul de deschidere sa fie unul cu totul special, care sa capteze atentia tuturor invitatilor? Dansul vostru din clipa si din momentul acela este o confirmare a dragostei pe care v-o purtati si inceputul perfect al noii voastre vieti impreuna. O melodie inspirat aleasa in functie de personalitatea voastra face minuni in atmosfera de inceput a celei mai frumoase seri din viata voastra. Voi veti fi absorbiti de magia serii, iar invitatii de momentul vostru impresionant de dans si de coregrafia aleasa.

Bucura-te de fiecare moment al nuntii tale, exersand pas cu pas, in pasi de dans, unul dintre cele mai emotionante momente ale serii!

In ciuda parerilor tuturor mirilor mai timizi si cu frica de ringul de dans, valsul vienez nu este deloc greu. Este un dans frumos si elegant care poate fi invatat foarte rapid in compania unui profesor personal dedicat. Astfel, dupa cursurile de dans de la Stop&Dance;, va garantam ca o sa va lasati invitatii cu gura cascata: adaugam siguranta in pasii de dans, fler in miscari si carisma in gesturi!

Profesorul de dans Stop&Dance; desemnat pentru lectiile voastre particulare va fi singur cu voi in sala de antrenament, toata atentia lui fiind indreptata catre voi. Toate miscarile sunt repetate atent si de cate ori este nevoie pentru un rezultat final extraordinar.

In cazul in care nu aveti deja o melodie aleasa, facem alegerea impreuna! Oferim cu placere consultata in alegerea melodiei pentru dansul mirilor.

Coregrafia potrivita va spune povestea de dragoste, iar iubirea va transforma in cei mai talentati dansatori!
Stop and Dance te poate ajuta la realizarea unui moment unic in viata prin:

Coregrafie conform dorintelor tale
Recomandari in alegerea melodiei si a ritmului potrivit personalitatii voastre (in cazul in care sunteti nehotarati sau aveti nevoie de o alta parere)
Sfaturi in privinta esteticii dansului realizat
Recomandari privind regia intrarii si iesirii din ring
Adaptarea dificultatii coregrafice la timpul avut la dispozitie si la dorintele voastre
Flexibilitate in alegerea zilelor si orelor de curs
Posibilitatea angajarii unor perechi de tineri dansatori profesionisti pentru o demonstratie LIVE la petrecere

Pentru a ne cunoaste mai bine, te invitam sa te uiti la pozele si videoclipurile puse la dispozitie pe site!

Urmareste Stop and Dance si pe Facebook! Vezi cele mai recente filmulete/poze si fii la curent cu toate ofertele
 
Scor produs/firma: 5 / 4.42

Cursuri de dans pentru nunta

Contact: 0731326739

Specificatii vezi descriere

Categoria Cursuri de dans pentru miri
Cursuri de dansuri populare Alte dansuri, Alunelul, Hora, Sarba, Invartita
Cursuri de dansuri latino Bachata, Cha cha, Samba, Rumba, Jive, Salsa, Merengue
Cursuri de dansuri standard Slow fox, Vals lent, Vals vienez, Tango, Quick step

Video

RDT563W
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.