1 imagine
Pachet 4 sedinte
Dansul mirilor are o conotatie diferita pentru fiecare cuplu. De aceea impreuna vom alege coregrafia de dans care sa cucereasca invitatii, sa faca show si sa va puna in valoare cat mai bine.

Putem face orice coregrafie pentru orice dans ( vals lent, vals vienez, tango, salsa, rock and roll ) sau combinatii de doua sau mai multe stiluri de dans. Exemplu de coregrafie Apasa Aici

Melodia o alegeti dumneavoastra.Daca nu aveti aleasa melodia, impreuna vom gasi o melodie care sa va avantajeze.

Cat dureaza o sedinta particulara de dans pentru nunta?

60 minute, durata optima pentru o pereche care invata sa danseze la cursuri de dans pentru nunta. ( Apasa Aici pentru a vedea filmari de la orele de dans )

Cat costa cursurile de dans pentru nunta ?

CADOU ! In cadrul pachetului ales veti invata dansuri latino si dansuri populare. Aceste servicii costa 160 lei dar voi le primiti cadou din partea noastra.

ATENTIE ! Sunteti singuri in sala cu instructorul. Doar asa puteti beneficia de o coregrafie unica si personalizata.

Toate pachetele includ urmatarele servicii :

Antrenamentele pot fi filmate pentru a va ajuta in corectarea greselilor cand repetati singuri acasa.
Prelucrarea si realizarea colajului de melodii daca este necesar ( mix de melodii, schimbari de tempou, adaugare efecte Dj )
Consultanta in alegerea melodiei potrivite voua + 1 CD cu melodii de vals.

Numarul de sedinte poate creste in functie de complexitatea coregrafiei cerute ( colajuri de 2 din mai multe stiluri de dans ) .Din experienta acumulata in timp si modului de a va transmite informatia va garantam ca intr-un numar minim de sedinte veti dansa bine o coregrafie de vals vienez sau vals lent ( genurile de dans cele mai solicitate de catre perechiile care se pregatesc pentru nunta).

Unde se tin lectiile de dans ?

Va punem la dispozitie 5 sali de dans. Dristor-Piata Muncii , Timpuri Noi-Nerva Traian , Piata Sudului-Str.Nitu Vasile , Rahova-Militari-Dr.Taberei , Colentina-Dna.Ghica

Cum se face plata ? Plata pachetului de 4 sau 6 sedinte se face integral la prima sedinta .

Cu cat timp inainte de nunta trebuie sa incepem lectiile de dans ?

Recomandam ca lectiile de dans sa fie incepute cu 1-2 luni inainte de nunta.Astfel vei avea timp suficient sa exersezi coregrafia si vei arata natural pe ringul de dans.Am avut elevi care au venit si cu o saptamana sau chiar cu cateva zile inainte de nunta, s-au descurcat exemplar, dar efortul lor a fost putin mai mare.

Care este deosebirea intre Scoala de dans Firstdance si celelalte scoli care ofera lectii de dans ?

Va oferim ore de calitate, pregatim peste 300 de cupluri anual, veti avea instructorul vostru in sala care va acorda toata atentia, nimeni altcineva nu va deranjeaza ca la orele de grup. Instructorii nostri sunt dansatori adulti activi cu numeroase concursuri si ore de pregatire luate cu antrenori campioni nationali in dans sportiv. Avem metode eficiente de predare, asftel incat cu un minim de sedinte veti avea un dans calitativ ridicat. Vezi si echipa noastra de instructori.

Sunati pentru programare tel: 0726.006.694
Ne puteti scrie pe adresa de mail: firstdance001@yahoo.com

Vino si asista la orele de dans,astfel de convingi de calitatea servicilor noastre !!!!

Programul nostru este: luni-duminica 10-22.
 
Scor produs/firma: 0 / 1.88

Pachet 4 sedinte

Contact: 0726006694

380 LEI

440 LEI

(14% reducere)

Specificatii vezi descriere

Categoria Cursuri de dans pentru miri
Cursuri de dansuri latino Cha cha, Samba, Salsa
Cursuri de dansuri standard Slow fox, Vals lent, Tango, Quick step
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.