5 imagini
Inchirieri corturi
Inchiriem corturi profesionale de mai multe tipuri si marimi ajungand si la o capacitate de 1000 de persoane !!! Corturile sunt echipate cu urmatoarele accesorii,drapaje croite pe structura cortului,podele osb ,mocheta,ring parchetat,mese,scaune(chiavari avem mai multe culori alb/auriu,vesela din portelan, tacamuri inox,bucatarie mobila echipata cu toata aparatura pentru a pregati produsele cele mai bune conditii ,(cuptoare ventilate cu 20 tavi gastronomice),toalete ecologice,generatore curent, etc.(In cazul in care optati pentu o varianta de meniu cuprinsa intre 180lei si 280lei cortul si toate accesoriile sunt GRATUITE!!!)
Dispunem de o larga varietate de corturi si accesorii pentru realizarea unui eveniment perfect lucrand cu oameni profesionisti din anul 2000 in strainatate si din anul 2008 in tara realizand foarte multe evenimente frumoase.
Oraganizam evenimente de orice fel , in toata tara.
Pentru mai multe detalii si poze accesati site-ul nostru : www.inchirieri-corturi.com.ro
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactacti la nr. de telefon : 752 - arata telefon - sau prin mesaj la acelasi nr.
 
Scor produs/firma: 0.5 / 1.78

Inchirieri corturi

Contact: 0752890921

Specificatii vezi descriere

Evenimente private Nunta, Botez, Catering cununie civila, Aniversari, Petreceri private
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.