1 imagine
Artificii piromuzicale
Emotionant - este cuvantul cheie care descrie cel mai bine aceste tipuri de artificii.

Un spectacol piromuzical se realizeaza cu ajutorul unui sistem de tragere computerizat, prin care se pot sincroniza efectele pirotehnice cu fundalul sonor. Artificiile piromuzicale sunt proiectate in corelatie cu fundalul muzical si tema evenimentului, astfel efectele lansate reflecta tonul si stilul de muzica.
Fuziunea intre fundalul sonor si efectele pirotehnice face ca publicul sa traiasca adevarate emotii admirand tablourile fermecate create de noi.
Efectele pirotehnice sunt lansate simultan din mai multe puncte de trageri, chiar si de la o distanta de cativa km, astfel spectacolele piromuzicale devin mai grandioase si mai captivante decat jocurile de artificii traditionale.
Personalizarea fiecarui spectacol de artificii piromuzical se face in functie de melodiile alese, locatia de tragere, bugetul si durata spectacolului de artificii.
Aceste tipuri de spectacole se pot sincroniza cu diverse echipamente din industria de entertainment cum ar fi flacari, apa sau lasere si lumini, creand un adevarat spectacol magic.
 
Scor produs/firma: 0 / 1.95

Artificii piromuzicale

Contact: 0359 174 255 / 0722 637 978

Specificatii vezi descriere

Categorie Spectacole pirotehnice pe fond muzical, Artificii exterior, Artificii de sol
Tipul evenimentului Evenimente de firma, Nunta, Botez, Aniversari, Spectacole, Concerte, Baluri, Petreceri, Lansari Produse, Zilele Orasului, Campanii electorale, Evenimente sportive, Sarbatori nationale, Sarbatori de iarna

Video

RDT563W
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.